donderdag 26 augustus 2021

Trainen

Komend weekend gaan we met Elizabeth en Roel naar Denekamp, ons uitgangspunt voor een dag wandelen (een stuk van het noaberpad dat E&R volgen) en een dag fietsen.

Het fietsen zal ons wel lukken, maar wandelen doen we niet veel. Omdat we toch de stad in moesten besloten we dat te voet te doen. Bij de Declathon keken we naar campingstoelen. Vervolgens naar Bever Sport waar een bord in de winkel stond dat we welkom waren in de nieuwe - en veel grotere - vestiging in de Mall of The Netherlands, wat voor ons een stuk minder ver lopen is. We liepen onverrichterzake weer terug (gelukkig maar, want het wandelen was zonder meubilair al lastig genoeg). Omdat het lunchtijd was leek een stop in de tuin van Schlemmer wel een goed idee, en dat was het ook. Het bracht ons al helemaal in de (Franse) vakantiestemming, de lunch smaakte uitstekend en we konden heerlijk uitrusten.



Daarna liepen we langs de Schouwburg en door het Haagse bos weer terug naar huis, 14 km in totaal gelopen.


Geen gekke prestatie voor ongeoefende wandelaars als wij, maar dit was nog niets vergeleken bij wat we vorige week presteerden; 79 km op de fiets, van Kinderdijk naar huis.



Vice versa heen en weer




Geen opmerkingen:

Een reactie posten