maandag 4 mei 2015

Zuid Limburg

Vorige week hebben we bij (neef) Willem en Ine in Zuid Limburg gelogeerd. Daar keken we naar uit want Ine kan heerlijke koekjes bakken (kijk maar eens hier) en lekkere dingen maken met de kruiden uit eigen tuin zoals daslookpesto. (Dat hebben wij ook in de tuin, dus binnenkort hebben wij ook daslookpesto!) En het was natuurlijk ook leuk om eens iets van Limburg te zien en heel gezellig om met z'n vieren uitstapjes te maken.

We bezochten onder andere de Voerstreek waar we bij Voeren een leuke wandeling maakten, eerst door de bedding van een beek, later door een open stuk, en langs een aantal dorpjes.













De dag erna gingen we naar Maastricht. Op weg er naartoe bekeken we de sequoia bij de buitenplaats Vaeshartelt. We liepen ook een stuk door de mooie tuin waar allerlei grappige dingen te zien waren zoals draken en zwevende balken.


 

In Maastricht dronken we koffie in een oude brandweerkazerne; een ontzettend leuke ruimte met een jaren-60 hoek, en boven ruimte voor bedrijfjes, heel toepasselijk De Brandweer genaamd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten